Sixtens roliga egenskaper

Vi kan konstatera att det är dags att köpa nya soffmöbler till det här hushållet. Jag som från början tänkte att min hund aldrig skulle få ligga i min fåtölj eller soffa. Hunden har sin plats och jag min. Hur gick det? Jo, det tog några veckor så hade Sixten tagit över min fåtölj. Man kan ju inte motstå de där vackra bedjande bruna ögonen, det är mycket lätt att ge efter vilket skedde i mitt fall också. Det sägs att hunden är människans bästa vän och jag håller med. Nåja, han är annars lättlärd och väl skolad så det må vara förlåtet att han tagit över min fåtölj. Det är egentligen det enda negativa jag har att säga om honom, att han är en fåtöljtjuv! Jag började i alla fall surfa runt lite på internet och hittade många praktiska och snygga fåtöljer. Jag tror faktiskt jag gör en beställning över nätet när jag bestämt mig för vilken fåtölj jag vill ha.

Människans bästa vän

(Visited 1 times, 1 visits today)