Fixar lite med bilen

Som ni redan vet åker jag runt en hel del på olika utställningar och tävlingar med mina älsklingar. Jag tycker det är så himla kul att få komma iväg med hunden eller katten och samtidigt träffa andra med samma intresse och få se deras vackra djur. För att kunna åka på alla dessa tillställningar gäller det att bilen går som den ska. När jag var ute och körde senast började bilen låta konstigt. Jag var livrädd att jag skulle få stopp där mitt ute i ingenstans. Själv är jag inte speciellt bilkunnig så att lösa det själv hade inte varit ett alternativ. Det hade blivit en dyr historia med bärgning av bilen och allt vad det innebär. Som tur var rullade bilen hela vägen hem. Som jag nämnde kan inte jag mycket om bilar men jag har en god vän som kan. Han har nu varit på kollat på bilen och tipsat om att jag ska köpa bildelar på https://www.skruvat.se. När jag har fått hem dem delarna som behövs ska han hjälpa mig att få bilen att rulla felfritt igen.

Bromsljus på en bil

(Visited 1 times, 1 visits today)