Diet för både mig och Sixten

Det är dags för både mig och Sixten att gå på diet, vi behöver förlora vikt och dessutom börja leva lite nyttigare. Så som vi lever idag är ohållbart och ingenting vi egentligen mår bra av i längden. Så nu har jag bestämt mig för att testa på LCHF och Sixten får dietfoder, vad han tycker om saken vet jag inte än. Det blir träning och motion trots att dieten i sig är viktigast. Denna diet fungerar på så sätt att man håller sig mätt i och med att man äter väldigt mycket fett, därav kan man kontrollera på ett annat sätt vad man stoppar i sig då man blir mindre hungrig när man äter mycket fett och därav kommer man att gå ned i vikt. Jag hoppas att detta ska fungera bra för mig och att Sixtens dietfoder ska fungera då vi båda skulle behöva tappa ett kilo eller två.

Måttband runt midja
Kvinna i för stora byxor

(Visited 1 times, 1 visits today)