Bo på hotell med djur

Jag har haft en fantastisk weekend! I Söndags kom jag, min fru och min son hem från en underbar minisemester. På onsdagen fick jag en överraskning att familjen hade bokat ett hotellrum på hotel Tällberg. Jag har aldrig varit så intresserad av att åka iväg med kort varsel då det alltid krävs planering med Sixten och Sören. Men min underbara fru hade ordnat så att några vänner tog hand om de medan vi var bortresta. Det är inte så ofta det går att ta med djur till hotellrum, vilket gör det svårt för oss att resa bort ofta. Så på fredagen satte vi oss i bilen alla tre och körde hela vägen från Umeå till Tällberg i Dalarna. När vi kom fram hämtade vi nycklarna till ett vackert rum med gammaldags stuk där hade utsikt över hela Siljan. Vi åt en god middag på restaurangen på hotellet. Helgen spenderade vi med att utforska naturen. Nu sitter jag hemma i Umeå och längtar tillbaka dit igen.

Spendera tid för dig själv!

(Visited 1 times, 1 visits today)