Belöna hunden och dig själv

Jag har ett belöningssystem för både mig och mina hundar. Om vi har tränat tillsammans en dag eller om jag har ställt ut dem och det har gått bra väljer jag att belöna dem och mig mig själv lite extra. Då får hundarna det lyxigaste hundfodret jag har hemma och dessutom tar jag med dem ut på ännu längre skogs- och fältpromenader än vanligt. Vad får jag själv då? Det är lite olika, men jag vill ge mig själv en klapp på axeln på något sätt, så det kan till exempel handla om en lite extra lyxig middag, godis på vardagar, någon kostsam aktivitet eller en pryl som jag har suktat efter. Mobilskal med Jannis snygga design blev belöningen senast. De finns i flera färger och mönster och jag hade svårt att välja mellan dem. Till slut föll valet på skalet med snäckor.

(Visited 1 times, 1 visits today)